Tävlings Fotografering

Mina tävlingsbilder får användas hur man vill om min logga syns men om den skulle bli bort beskärd så SKA jag skrivas som fotograf, om man lägger ut på Instagram/Facebook så skulle jag vara tacksam om jag taggas. Jag heter matildawringstam på instagram och Matilda Wäringstam på Facebook. Om man köper mina bilder så får man de i orginal storlek och utan logga, de skickas vi mejl. Se prisinfo under priser. Om du vill köpa bilder kontakte mig på min mejl: matilda.waringstam@gmail.com

Det jag fotar allra mest är hopptävlingar i närheten av och i västerbotten. Jag far på så många tävlingar som jag bara kan men måste ha skjuts med de som ska tävla, därför kan jag inte välja vilka tävlingar jag vill fara på. Jag kan inte heller garantera att jag kan fotografera hela tiden som jag är på tävlingsplatsen då jag kan behöva hjälpa den som jag åker med. 

Jag föredrar att fotografera hoppning i de lite högra klasserna då det blir bäst bilder men jag har nu på slutet varit mest på de lägre klasserna då det är de jag har haft skjuts på. I sommar så kommer jag förhoppningsviss komma iväg på både några ponnytävlingar och hästtävlingar i allt från klasserna LD upp till 130 på storhäst, det beror helt på vart skjutsen finns. Jag kanske kommer fara på någon dressyrtävling också.

Jag kan ha det svårt att få skjuts till tävlingar då det inte finns så många tävlingsekipage på min klubb så ni får jätte gärna höra av er om ni skulle ha plats över i bilen. Jag bor i Nordmaling och om man kör E4:an så är det bara att svänga upp och hämta mig efter vägen. Om jag får skjuts vill jag ha både ditt och tillbaka, du får självklart bilder gratis om jag får skjuts!

Bildgalleri: Tävlings Fotografering